Skal I ud og rejse her til sommer? Så er du helt sikkert allerede begyndt at glæde dig til, at flyet letter, og du bare skal slappe helt af.

Men sommerferie eller ferie generelt er ikke udelukkende lig med ren afslapning og ingen stress. Snarere tværtimod for mange, som bekymrer sig over de økonomiske aspekter ved at skulle ud og rejse.

Hvis du gerne helt vil undgå at skulle spekulere over penge på din tur her til sommer, så kan du vælge at optage et lån fra Santander Consumer Bank, der hvert år hjælper mange danskere med at få råd til lidt ekstra på deres sommerferie. Du kan også låne penge på Santanderconsumer.dk her.

Har du derimod mere lyst til at benytte din opsparing, så kan du få nogle råd herunder om, hvordan du kan indrette dit sommerferiebudget bedst muligt.

 

1. Research på forhånd

Noget af det bedste og mest effektive, som du kan gøre for dig selv, er at undersøge en masse priser på forhånd. For eksempel hvad det koster at prøve diverse seværdigheder eller oplevelser, som du har stående på din ønskeliste.

Ved at undersøge dette grundigt på forhånd, så kan du være klar på, hvad du har råd til og hvad, som ikke er økonomisk muligt. Vi har alle en masse gode idéer til oplevelser, men desværre skal vi også tænke på, hvad økonomien rækker til.

Når du planlægger din tur på forhånd, kan du sørge for at vælge de ting, som du ved, at du har råd til, og dermed ikke går over budget. Det er smart.

 

2. Hvordan skal pengene prioriteres?

Den næste ting, som er vigtig at tænke på, er, hvordan du vil prioritere dine penge. For nogle betyder det mest at sidde behageligt i flyet – og derfor bruger de mange penge på dette.

Andre prioriterer et lækkert hotel, som opfylder alle ønsker omkring luksus. Du har et bestemt beløb, som du kan bruge – derfor er det vigtigt, at du indser – hvad du præcis prioriterer højest.

En god plads i flyet er særlig fordelagtigt, hvis du skal rejse langt – for eksempel til USA. Hvis du blot skal til Berlin, så kan pengene måske med fordel bruges på hotellet i stedet.

 

3. Sæt rammer

Sidst, men ikke mindst, bør du sætte rammer for dig selv og eventuelt din rejsepartner. I bliver nødt til at sige til jer selv – ”vi bruger dette beløb og ikke en øre mere”. Og ud fra dette, må du træffe alle valg fremover.

Det vil (for de fleste) betyde, at du ikke kan spise alle måltider ude, men indimellem må handle lidt pålæg og gøre det billigere for jer selv.

Sæt rammer og alle jeres beslutninger derfra vil have en form for rettesnor, som nok skal holde dig inden for de økonomiske rammer.

Hvis du har nogle gode råd, så er du velkommen til at kommentere dem herunder!

 


 


Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,