Når det kommer til skolerejser, er London en af de helt store hits. Det er en rigtig fed by, og der er masser af både lærerige og sjove oplevelser, som passer perfekt til enhver skolerejse.

Gode transportmuligheder gør det nemt

Når man rejser i en stor gruppe, kan det være lidt af en udfordring at finde ud af, hvordan man kommer rundt, men det er ikke et problem i London. Der er meget, der skal nås og ses, når man rejser rundt i London, men heldigvis London ikke et eksempel på en by, der er besværlig at bevæge sig rundt i.

I vil nemlig hurtigt finde ud af, at både undergrundsbanen og busserne gør det utrolig let at bevæge sig fra A til B – også selvom I rejser i en stor gruppe.

Highlights i London

Ligesom enhver anden europæiske storby, har London rigtig meget at byde på, og der findes en lang række seværdigheder og highlights, man bare skal opleve, mens man er der. Det inkluderer London Tower, Buckingham Palace, Trafalgar Square, Big Ben og Westminster Abbey.

Man kommer selvfølgelig heller ikke udenom at prøve London Eye. Det berømte pariserhjul kan ses fra mange steder i byen, og er et af de helt store kendetegn ved byen. Man kan nå meget hver dag, da tingene ligger forholdsvis tæt på hinanden, og fordi der som sagt er mange og gode transportmuligheder, og det er en af de helt store fordele ved London. 

[adinserter block=”1″]

En aften i teatret

Londons West End er centrum for underholdning. Her finder I shopping muligheder, caféer, restauranter og ikke mindst teater-, film- og musikoplevelser. West End er især kendt for at være hjemsted for byens teatre, og når man befinder sig i byen, er det oplagt at bruge en af aftenerne på at tage en tur i teatret og se en af de mange klassiske musicals, byen er hjemsted for.

Billetterne skal man sørge for at få skaffet sig hjemmefra, da de hurtigt kan forsvinde, men de kan sagtens fås til nogle fornuftige priser, så det kan være realistisk at tage en hel skoleklasse med. Det er en anderledes men ikke mindst mindeværdig og fed oplevelse at få med på skolerejsen.

Oplevelser uden for byen

Selve London er en stor by med masser af fede oplevelser, men I kan få nogle ligeså fede oplevelser, hvis I i løbet af turen hopper på et tog og tager turen til steder som Stonehenge, det karakteristiske og mystiske monument eller til Oxford, hvor I kan opleve Oxford University helt tæt på.

På universitetet kan man få rundvisninger og et indblik i, hvordan det er at studere på et af de mest prestigefyldte universiteter i verden.

Modtag 3 tilbud på skolerejser til London

Med Tripii kan du anmode om at modtage tre tilbud på jeres skolerejse til London – helt uforpligtende. Sådan får du den bedste pris for dig og dine elever.

[wpforms id=”79″]

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,