Står du og mangler et par billige power straps? Hvis du træner meget, og godt kan lide at løfte tungt, kan et par power straps være en enormt god investering. Det kan give en kæmpe forskel at bruge straps i de tunge løft.

Prisoversigt over bedste straps

i samarbejde med PriceRunner

Især til dødløft og tunge pullups, der kan være belastende for håndleddene, er det meget populært at benytte sig af dem, når belastningen bliver så stor, at din grebsstyrke og den udvikling simpelthen ikke kan følge med længere. Hvis du ikke ved, hvordan du bruger straps, kan du med fordel læse her: Hvordan bruger man straps?

Men udvalget af billige straps på markedet er enormt, og som med alt andet kan det være utroligt svært at beslutte sig for, netop hvilke man skal købe. Hvis du gerne vil have en købsguide til de billigste på markedet, kan du finde en her.

Udover de mange forskellige brands, der laver straps, er der samtidig forskellige typer af produktet. De fleste vælger at købe dem i bomuld, men der findes også mange læderstraps derude.

Fordelen ved bomuld er dog, at de oftest er langt billigere end læder – læder kan måske være mere behageligt at løfte med. Men hvis man skal have et par ordentlige straps i læder kommer prisen ofte op i det femdobbelte, hvis man ikke vil have et elendigt produkt og følelsen af, at man har købt et stykke læder fra et dyr, der aldrig har set en ko. Mit bedste råd er derfor klart at købe dem i bomuld, da læderet også nemt kan blive ulækkert i længden.

Men hvornår skal man så bruge dem? Det er et spørgsmål, man hører lidt for ofte.

Her må man gerne bruge lidt sund fornuft, så svaret på det spørgsmål må være: brug dem kun, når det er nødvendigt. Hvis du ikke har problemer med grebet i den gældende øvelse, så lad være med at bruge straps. Så simpelt er det.

Hvis du leder efter et tilsvarende produkt, men primært vil bruge det til kropsvægtøvelser, kan jeg klart anbefale et par hook straps, der er lidt nemmere og hurtigere at bruge til eks. pullups.

Jeg håber, du kunne bruge min guide til billige straps.

Læs også: vores test af IPL hårfjerningsmaskiner lige her

Kommenter

Skriv kommentar.
Navn her,